Tim Drone

Atac cu topoarele asupra unui apărător al pădurilor!

TULBURĂTOR. Mafia Pădurilor atacă cu topoarele! Duminică seara, Tiberiu Boșutar, unul dintre cei mai curajoși apărători ai pădurilor României, a fost atacat în timp ce documenta tăieri ilegale. Domnule ministru Costel Alexe, priviți această mărturie și spuneți dacă sunteți mândru de dumneavoastră că n-ați votat, săptămâna trecută, legea de înființare a DNA-ului Pădurilor?

Târziu, în noapte, mi-au fost transmise mărturiile lui Tiberiu Boșutar (președintele Asociației Moldovița), care s-au răspândit deja, cu viteză, pe internet. Potrivit acestuia, el ar fi fost atacat, în stil mafiot, cu mașinile și apoi cu topoarele, de către Mugurel Nacu, consilier în cadrul Gărzii Forestiere Suceava și de fiul acestuia, Ionel Nacu, patronul SC Fenster Dor SRL Stulpicani, o firmă despre care presa locală a scris de mai multe ori că e implicată în tranzacțiile ilegale cu lemne, pe raza comunei Stulpicani (https://www.ziardesuceava.ro/video-tiberiu-bosutar-presedintele-asociatiei-moldovita-fost-atacat-stil-mafiot-de-un-consilier-de-la-garda-forestiera-suceava-si-de-fiul-acestuia-implicat-taieri-ilegale-de-paduri).

Tiberiu Boșutar, împreună cu alte trei persoane, au încercat să meargă, cu două mașini la Broșteni, pentru a filma și documenta mai multe ilegalități care ar fi fost săvărșite în pădurile din zonă. Ei au fost întorși din drum de mai mulți pădurari, care nu le-au permis să pătrundă în fondul forestier.

La întoarcerea către Moldovița, când au trecut pe lângă sediul firmei Fenster Dor, drumul le-ar fi fost blocat cu mașina de Ionel Nacu. Din spate și-ar fi făcut apariția Mugurel Nacu, cu o altă mașină, care ar fi intrat frontal în mașina lui Tiberiu Boșutar. Ionel și Mugurel Nacu ar fi coborât din mașinile lor și ar fi început să lovească cu topoarele mașinile apărătorilor pădurii.

Momentan polițiștii au început cercetările penale pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe.

Vă asigur, că lucrurile nu vor rămâne, însă, așa! Cazul acesta nu va fi mușamalizat. Iar cei care apară Mafia Pădurilor vor răspunde împreună cu protejații lor.

 

Atac cu topoarele asupra unui apărător al pădurilor!

TULBURĂTOR. Mafia Pădurilor atacă cu topoarele! Duminică seara, Tiberiu Boșutar, unul dintre cei mai curajoși apărători ai pădurilor României, a fost atacat în timp ce documenta tăieri ilegale. Domnule ministru Costel Alexe, priviți această mărturie și spuneți dacă sunteți mândru de dumneavoastră că n-ați votat, săptămâna trecută, legea de înființare a DNA-ului Pădurilor?Târziu, în noapte, mi-au fost transmise mărturiile lui Tiberiu Boșutar (președintele Asociației Moldovița), care s-au răspândit deja, cu viteză, pe internet. Potrivit acestuia, el ar fi fost atacat, în stil mafiot, cu mașinile și apoi cu topoarele, de către Mugurel Nacu, consilier în cadrul Gărzii Forestiere Suceava și de fiul acestuia, Ionel Nacu, patronul SC Fenster Dor SRL Stulpicani, o firmă despre care presa locală a scris de mai multe ori că e implicată în tranzacțiile ilegale cu lemne, pe raza comunei Stulpicani (https://www.ziardesuceava.ro/video-tiberiu-bosutar-presedintele-asociatiei-moldovita-fost-atacat-stil-mafiot-de-un-consilier-de-la-garda-forestiera-suceava-si-de-fiul-acestuia-implicat-taieri-ilegale-de-paduri). Tiberiu Boșutar, împreună cu alte trei persoane, au încercat să meargă, cu două mașini la Broșteni, pentru a filma și documenta mai multe ilegalități care ar fi fost săvărșite în pădurile din zonă. Ei au fost întorși din drum de mai mulți pădurari, care nu le-au permis să pătrundă în fondul forestier.La întoarcerea către Moldovița, când au trecut pe lângă sediul firmei Fenster Dor, drumul le-ar fi fost blocat cu mașina de Ionel Nacu. Din spate și-ar fi făcut apariția Mugurel Nacu, cu o altă mașină, care ar fi intrat frontal în mașina lui Tiberiu Boșutar. Ionel și Mugurel Nacu ar fi coborât din mașinile lor și ar fi început să lovească cu topoarele mașinile apărătorilor pădurii.Momentan polițiștii au început cercetările penale pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe.Vă asigur, că lucrurile nu vor rămâne, însă, așa! Cazul acesta nu va fi mușamalizat. Iar cei care apară Mafia Pădurilor vor răspunde împreună cu protejații lor.

Publicată de Mihai Goţiu pe Duminică, 17 mai 2020

sursa: Facebook https://www.facebook.com/watch/?v=536782800561068

 

Visits: 75

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *