Tim Drone

Ce frumoasă este fiica lui Ion Țiriac! Mesajul neașteptat primit de Ioana după ce s-a pozat așa

Ioana Țiriac, singura fiică a miliardarului Ion Țiriac, stătea singură pe o plajă din Miami și se plictisea. Ca să-și mai omoare timpul, fata și-a făcut niște poze îmbrăcată în haine sport – o bluză de trening și o bustieră. Restul e istorie. În fine, o istorie care stă să fie scrisă.

“Contactează-mă pentru o colaborare”

Ioana Țiriac nu avea habar, când și-a făcut acea poză într-o doară, că un proprietar de magazin cu articole sportive o să vrea să-i pozeze pentru niște afișe publicitare, dar iată că s-a întâmplat. Ieșise în fața complexului rezidențial în care stătea, ca să se bucure de primele măsuri de relaxare de după o perioadă lungă de izolare. Nu s-ar fi gândit că gestul atât de simplu al unei fotografii o să aibă un impact atât de mare.

“Contactează-mă pentru o colaborare”, i-a scris proprietarul magazinului pe Instagram, acolo unde a postat Ioana.

Ioana este produsul iubirii miliardarului român cu jurnalista egipteană Sophie Ayad (acum în vârstă de 50 de ani). Cât timp cei doi au fost împreună, l-au avut și pe Karim Mihai, fratele Ioanei-Natalia. Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut în 1994, pe când acesta stătea în Germania și era proprietarul turneelor Hanovra, Sttutdart și Essen. Sophie lucra pentru revista Bunte și era cu 31 de ani mai tânără decât Țiriac.

Poza care-i poate schimba viața Ioanei foto: Instagram

Poza care-i poate schimba viața Ioanei foto: Instagram

Ion Alexandru a fost primul fiu al lui Țiriac

Ioana Țiriac a absolvit Școala Americană de la București. Acum, urmează cusurile unei universități de jurnalism din State. În ciuda faptului că e foarte frumoasă, Ioana e o fată foarte modestă.

Țiriac a mai avut legături cu femei foarte frumoase, din care s-au născut copii la fel de frumoși. Este vorba despre Mikette von Issenberg, fost fotomodel, și Sophie Ayad, jurnalistă de origine egipteană. De Mikette s-a îndrăgostit în 1976, iar doi ani mai târziu îl făcea tătic prima oară, aceasta născându-l pe Ion Alexandru.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *