Tim Drone

Smiley, revedere emoționantă cu bunica și cu părinții. Poza de familie cu care a „topit“ Internetul

Cu zâmbete largi pe chip și extrem de fericiți, așa a fost reîntâlnirea lui Smiley (37 de ani) cu membrii familiei sale din Pitești, pe care artistul nu i-a mai văzut de patru luni.

Smiley

La sfârșitul lunii ianuarie, Smiley (36 de ani) anunța că pleacă, alături de oamenii săi de la HaHaHa Production, să lucreze la câteva proiecte muzicale în SUA timp de două luni și jumătate. Urma să se întoarcă în aprilie, când se pregăteau edițiile live ale emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV, însă din cauza pandemiei de coronavirus s-au întors mai devreme în țară și s-au autoizolat. Așa că dorul de familie era imens.

Frații Andrei (Smiley) și Filip, alături de părinți și de bunică

foto: Facebook

Smiley nu a fost singur la Pitești, ci însoțit de fratele său, Filip, și de iubita lui, Gina Pistol, fiind așteptați cu multe bunătăți preparate de Maria, mama lui Smiley. În special mâncare specifică sărbătorilor pascale, cozonaci, salată de boeuf și chiar ouă roșii, pe care le-au ciocnit împreună. Dacă din poza de grup lipsește Gina, în filmulețul de pe Instagram postat de Smiley, se vede cum blondina s-a implicat în pregătirea mesei, alături de viitoarea soacră. Cea mai emoționantă a fost, cu siguranță, mamaie, care își iubește nepoții ca pe lumina ochilor. „Ne era dor de îmbrățisările lor, de mâncarea de la mama și bunica, de vorbele de duh ale tatălui nostru, de bucuria de a fi împreună! Ce zi minunată!”, a scris Smiley în dreptul imaginii, potrivit click.ro.

Visits: 21

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *