Tim Drone

Anunțul care înfioară omenirea. Ce spune un medic celebru despre vaccinul împotriva noului virus

Reputatul medic american, Anthony Fauci, a declarat că există posibilitatea ca vaccinul la care se lucrează pe repede-nainte împotriva noului coronavirus să nu fie eficient și să provoace infecții sau chiar să le agraveze.

“Am scurtat timpul de vindecare, dar totuși a fost un rezultat modest”

Declarația a avut la Institutul Național al Sănătății, în contextul unor discuții despre rolul cercetărilor virusului care provoacă Covid-19.

”Vă mulțumesc pentru oportunitatea acordată de a vorbi despre rolul cercetărilor virusului COVID-19 de către Institutul național al sănătății. Strategia pe care o avem este cuadruplă având scopul de a ne îmbunătății cunoștințele fundamentale despre acest virus și despre boala pe care o cauzează.

Următorul pas este să dezvoltăm noi metode de diagnosticare, apoi să caracterizăm și să testăm tratamente, iar în final să dezvoltăm un vaccin eficient și sigur. Doresc să descriu -Desa via osebo- un proces care a fost realizat la nivel mondial, datorită a mai mult de 1.000 de persoane și site-uri web. A fost realizat pe pacienții spitalizați, cu boli ale plămânilor, scopul fiind să scurtăm timpul de vindecare.

Fauci a mai spus că există cel puțin 8 vaccinuri posibile la care se lucrează chiar acum, dar că e nevoie de timp și mai mult, mai mult de 18 luni de zile:

Fauci nu vrea să ne grăbim cu dezvoltarea unui vaccin. Asta ar însemna un dezastru.

Fauci nu vrea să ne grăbim cu dezvoltarea unui vaccin. Asta ar însemna un dezastru.

“Sperăm să aflăm dacă am avut succes la sfârșitul toamnei, începutul iernii”

“Rezultatul a fost, statistic vorbind, semnificativ, dar foarte modest, arătând că medicamentul folosit a accelerat procesul de vindecare cu 31%. Dorim să creștem rata sucesului folosind diferite combinații de medicamente. Există cel puțin 8 vaccinuri posibile pentru lupta cu noul virus, care se află în dezvoltare clinică. OMS colaborează cu numeroase companii farmaceutice. Voi descrie una dintre aceste companii, cea cu care am colaborat foarte mult și cu care am obținut rezultate, Danner, o platformă de mesagerie.

Poate vă amintiți că în ianuarie 2020 am spus că va fi nevoie de aproximativ un an, până la 18 luni, să putem crea un vaccin de succes. Totuși procesul a fost rapid. Pe 14 ianuarie am început oficial dezvoltarea vaccinului. Sperăm să aflăm dacă am avut succes la sfârșitul toamnei, începutul iernii”.

Fauci a spus că speră să existe mulți câștigători și că nu trebuie să ne grăbim.

”Avem mulți candidați și să sperăm că avem mai mulți câștigători. Vom produce un vaccin la risc, adică vom investiga un număr considerabil de surse pentru a crea doze, indeferent dacă avem rezultate pe vreunul din candidați.

Avertizez că există posbilitatea să existe consecințe negative, pentru că unele vaccinuri pot agrava infecția. Principala necunoscută e eficacitatea. Oare vom avea parte de asta? Cât va dura?”, a zis Fauci.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *