Tim Drone

Bianca Drăgușanu „s-a bombat“ de 5.000 de euro. Posteriorul ei e uriaș acum

Dintotdeauna și-a dorit să arate bine și dorința i s-a împlinit. Pe de o parte sportul, pe de altă parte operațiile estetice, toate acestea au ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să arate ca o păpușă Barbie. Și-a operat fundul, sânii, fața, și-a fațetat dantura și și-a subțiat gleznele, intervenții care au costat-o o căruță de bani.

Bianca Drăgușanu

foto: Instagram

A împlinit pe data de 6 martie vârsta de 38 de ani, este mămica unei fetițe superbe de aproape patru ani și arată trăznet. Evident, este meritul sportului, al dietei, și mai ales al chirurgiei estetice. Bianca Drăgușanu, pe care ați văzut-o cu toții în urmă cu 20 de ani la emisiunea „Din Dragoste”, prezentată de Mircea Radu, este de nerecunoscut față de Bianca de astăzi. Astfel, dintr-o femeie cu o figură comună, cu multe kilograme în plus, alunițe pe față și dantură inestetică, ea s-a transformat brusc într-o divă, cu dimensiuni corporale perfecte, 90-60-90 cm, scrie click.ro.

Așa arăta posteriorul Biancăi înainte de implant

foto: Mihai Ionescu

Nu ascunde că are operații estetice, în comparație cu alte vedete, care susțin că le-a crescut decolteul cu semințe de mărar. Zilele trecute, blondina a făcut furori pe Instagram cu o poză de la piscină, în costum de baie. Se remarcă în special fundul de braziliancă, obraznic de bombat. Recunoaște că și-a făcut o mărirea cu implant fesier, cel mai probabil la medicul la care a apelat în ultimii ani, esteticianul Călin Doboș. O astfel de intervenție chirurgicală costă în jur de 5.000 de euro, rezultatele fiind spectaculoase.

click pe foto

foto: Instagram

Bianca Drăgușanu, operații estetice și tratamente de 50.000 de euro

Diva a investit în schimbările fizice, în ultimii 15 ani, în jur de 50.000 de euro, valoarea unui apartament vechi, cu două camere, în Militari. Prima dată și-a operat sânii, în urmă cu 18 ani, la o clinică în Timișoara, iar această schimbare majoră i-a asigurat celebritatea, precum și o apariție incendiară în revista Playboy. Atunci a apărut la brațul lui Cătălin Botezatu și a defilat în calitate de manechin. A continuat de-a lungul timpului cu alte intervenții chirurgicale precum micșorarea nasului care costă 3.000 de euro sau subțierea gleznelor, o intervenție costisitoare de 5.000 de euro, realizată la o clinică din Cluj.

click pe foto

foto: Instagram

Pentru un zâmbet de Hollywood, vedeta a apelat la stomatologii iscusiți din Timișoara care i-au pus fațete de 15.000 de euro. Tot la Călin Doboș și-a făcut și un lifting facial care a ajutat-o să șteargă semnele vârstei de pe chip și să îi accentueze linia mandibulei. În plus, medicul i-a făcut buzele mai voluminoase cu ajutorul acidului hialuronic și i-a injectat botox în riduri. Tot pe la el a trecut și în februarie când și-a reoperat bustul. După 18 ani de la prima operație, specialistul în frumusețe i-a recomandat schimbarea silicoanelor cu unele proteze mai noi și mai performante și, bineînțeles, mai scumpe, adică vreo 5.000 de euro. Acum Bianca arată perfect, chiar dacă și-a ușurat cardul de vreo 50.000 de euro, însă nu se știe pe viitor ce alte mofturi estetice va mai avea, așa că suma ar outea crește. De toate aceste îmbunătățiri se bucură acum, afaceristul Alex Bodi. Bianca a mai fost căsătorită cu Victor Slav, de care a divorțat în 2014, și cu care are o fetiță, Sofia (4 ani).

Visits: 17

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *