Tim Drone

Cristiano Ronaldo și colegii de la Juventus au primit rezultatele testelor Covid-19

Cristiano Ronaldo s-a alăturat colegilor săi de la Juventus și a făcut și el testul pentru depistarea coronavirisului, alături de ceilalți jucători.

Bătrâna Doamnă” a anunțat că rezultatele sunt negative, așa că fotbaliștii lui Maurizio Sarri pot începe antrenamentele în grupuri mici.

Trei jucători vor trebui să stea însă în carantină 14 zil:. Alex Sandro, Douglas Costa și Danilo, care au revenit recent din Brazilia.

Trei jucători de la Juventus au avut coronavirus

Pe 12 martie, Daniele Rugani (25 de ani) a fost primul jucător al campioanei Italiei care a fost depistat cu coronavirus. A urmat pe 17 martie Blaise Matuidi (33 de ani). Pe 21 martie, a fost depistat și Paulo Dybala (26 de ani).

Atacantul argentinian a avut cele mai mari probleme. Abia la al patrulea test a aflat că scăpat de acest virus.

Din actualul sezon de Serie A s-au disputat 26 de etape, iar Juventus ocupă prima poziție a clasamentului, cu un punct avans față de principala contracandidată, Lazio.

Cristiano Ronaldo, 70 de zile în izolare

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a revenit pe 19 mai la Juventus. După 70 de zile petrecute în carantină, portughezul și-a revăzut colegii.

El a trebuit să stea două săptămâni în izolare după revenirea din Portugalia, acolo unde a fost izolat în localitatea natală din insula Madeira, pe timpul pandemiei.

În 22 de meciuri în Serie A, starul portughez a punctat de 21 de ori, iar alte patru goluri au fost marcate în Cupa Italiei și în Champions League, potrivit digisport.ro.

Visits: 16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *