Tim Drone

Cum se va desfășura ediția specială „Românii au talent”. Ai de ales între 22 de concurenți

După 15 săptămâni de preselecții, în care au fost prezentate evoluții ale concurenților înregistrate dinainte de pandemie, acum ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Este imposibil de susținut un show cu public, în condițiile actuale, astfel că organizatorii au recurs la o soluție inedită, care nu va umbri cu nimic din strălucirea show-ului.

Cornel Hrișcă – Munn

foto: PRO TV

Vineri, 22 mai, 22 de concurenți se vor bate la „Românii au talent” (PRO TV) pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Ei au fost aleși de juriul dintre cei care au primit 4 „Da”, care au au avut cele mai spectaculoase și mai emoționante momente. Îl veți revedea pe Cornel Hrișcă – Munn – toboșarul fără mâini, pe Roman Kricheli – contorsionistul care sfidează limitele și se face pachet într-o cutie, pe superba dansatoare la bară Anamaria Bogza sau pe puștiul-minune Vlad Ciobanu, care la doar 4 ani știe 100 de poezii. Momentele lor vor fi redifuzate, într-un show complet diferit, dar la fel de spectaculos.

Anamaria Bogza

Doar unul dintre cei 22 de concurenți va câștiga premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Decizia aparține telespectatorilor de acasă, care vor putea vota începând de vineri seara până joia viitoare.

Marea finală va avea loc pe 29 mai și va fi una live, în condiții care vor fi stabilite și comunicate săptămâna viitoare. „Va fi o finală specială, fără public, cu momente noi. Concurenții sunt toți cei care au primit golden buzz în acest sezon, mai exact 10 la număr. Marele câștigător va fi ales tot de public”, precizează surse din PRO TV, scrie click.ro.

Visits: 16

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *