Tim Drone

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, se află printre artiștii afectați de criza economică, în urma pandemiei de coronavirus. Interpreta nu a mai avut spectacole, iar veniturile ei financiare s-au diminuat drastic.

“Cariera mea artistică și toate eforturile mele au fost afectate din punct de vedere financiar, toate evenimentele fiind anulate. Neavând altă sursă de venit, am avut o lună cu un gol financiar. Nu aveam nici o rezervă financiară. Am fost nevoită să plec la ai mei, fiindcă sunt cheltuielile de toate zilele, o minunată factură, o rată la bancă. A fost umilitor sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților mei care au 83 de ani fiecare”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

“Mă îngrozește. Nici nu știu. Tot ce am primit, economisesc. Am venit, plec. Vin la București cât să plătesc facturile. Înțeleg și colegii cărora le este foarte greu. Sunt un caz fericit că pot să mă întorc la părinții mei”, a mai spus Nicoleta Voicu. Nicoleta Voicu a mai declarat că a ținut legătura cu Gheorghe Turda, însă nu a vrut să dea detalii despre ceea ce se întâmplă între ei.

Visits: 23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *