Tim Drone

Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu artista

Andreea Bălan surprinde din nou. De data asta, artista lansează o nouă piesă, “Am crezut în Basme”, iar videoclipul este unul deosebit.

Andreea Bălan

Interpreta a scăpat de inhibiții și a renunțat la haine, alegând să poarte doar o pereche de jeanși.

Într-unul dintre cadrele de câteva secunde ale teaserului, Andreea Bălan apare în clip alături de un bărbat misterios, într-o ipostază cum rar a mai fost văzută.

„Dragilor, acesta este teaser-ul noului videoclip “Am crezut în Basme” care se va lansa marți 26 mai. Abia aștept să îl vedeți și sper să vă placă”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare. Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea în urmă cu patru luni Au trecut patru luni de când Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, însă artista nu plănuiește încă să își refacă viața.

Vedeta a mărturisit că este prea curând să se gândească la un alt iubit. „Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a spus artista în cel mai recent Vlogg, scrie Libertatea.

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *