Tim Drone

Necazuri pentru Alina Pușcaș, în plină pandemie. Ce veste i-au dat medicii

Baba suferă la frumusețe, spune o vorbă din bătrâni, care i se aplică perfect Alinei Pușcaș. În timpul orei de sport, vedeta și-a luxat mâna, pe care a imobilizat-o printr-o fașă elastică, în speranța că nu va fi nevoită să o pună în gips.

Alina Pușcaș, două căsători și trei copii până la 34 de ani

Are 34 de ani și o viață parcă desprinsă din telenovele. Alina Pușcaș, pentru că despre ea este vorba, se află deja la al doilea mariaj și susține că trăiește o poveste de iubire ca în povești. Până în 2014, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1) a fost căsătorită cu omul de afaceri Viktor Bieltz, de care a divorțat brusc, din motive cunoscute numai de ei.

La scurt timp după despărțire, frumoasa brunetă a anunțat că este însărcinată și că tatăl copilului ei este medicul stomatolog Mihai Stoenescu. În 2017, cei doi s-au căsătorit în cadrul unui eveniment restrâns, la care au participat numai apropiații. Anul trecut, Alina a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță superbă pe nume Iris.

Vestea pe care i-au dat-o medicii, în plină pandemie

Deși este mămică full time, Alina Pușcaș, de profesie manechin, ține extrem de mult la aspectul său fizic. Tocmai de aceea, ea a început să frecventeze sala de sport imediat după ce a născut. Nu s-a putut bucura prea mult timp de ajutorul unui antrenor, pentru că pandemia de coronavirus a obligat-o pe prezentatoarea TV să se izoleze acasă, cu cei trei copii.

Alina Pușcaș și-a luxat mâna în timpul orei de sport

Alina Pușcaș și-a luxat mâna în timpul orei de sport

În ultimele trei luni, frumoasa brunetă și-a ocupat timpul cu familia, iar în puținul timp liber a continuat să facă exerciții pentru a se menține în formă. Însă, nu la fel de intens, iar pierderea ritmului a afectat-o enorm.

Săptămâna trecută, vedeta Antenei 1 a reluat programul intens de tonifiere, iar în timpul unui exercițiu și-a luxat mâna. Pentru că nu scăpa de dureri, ea a mers la un medic, care i-a recomandat să își imobilizeze mâna cu ajutorul unei fașe elastice, spunându-i că, momentan, nu este nevoie de gips. Pentru că alăptează, Alina nu poate lua pastile și îndură cu stoicism durerile provocate de luxație. Pentru o perioadă de minimum două săptămâni, ea trebuie să evite să ridice orice fel de greutate, inclusiv să își ia copiii în brațe.

Visits: 24

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *