Tim Drone

Glasgow Rangers şi Genk, foarte aproape de concretizarea transferului lui Ianis Hagi

Cluburile Glasgow Rangers şi KRC Genk sunt foarte aproape de concretizarea transferului lui Ianis Hagi, scrie BBC.

Conform sursei, cele două grupări urmează să parafeze înţelegerea în zilele următoare, discuţiile fiind foarte avansate.

Internaţionalul român Ianis Hagi a venit în vara anului trecut la Genk, unde nu a reuşit să se impună, şi a fost împrumutat până la finalul sezonului la Rangers, la care a avut evoluţii bune. Echipa scoţiană, antrenată de fostul mare jucător englez Steven Gerrard, vrea să-l păstreze pe mijlocaşul român şi este gata să cheltuiască pentru acest lucru.

Genk a plătit în jur de 4 milioane de euro pentru internaţionalul român, iar Rangers ar trebui acum să dea 5 milioane de euro. Cele două cluburi negociază ultimele aspecte în legătură cu modalităţile transferului.

Cluburile din Scoţia au votat încheierea sezonului din cauza pandemiei de COVID-19. Celtic Glasgow a fost declarată campioană, iar marea rivală Rangers a ocupat locul 2.

Ianis Hagi a avut şapte apariţii în campionat şi două în Cupa Scoţiei la Rangers, pentru care a evoluat şi în trei meciuri din Europa League, scrie agerpres.ro.

Visits: 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *