Tim Drone

Andreea Bălan a lansat piesa „Am crezut în basme”. E inspirată din căsnicia ei cu George Burcea

Sentimente exprimate în versuri! Andreea Bălan își cântă propria durere în cea mai recentă piesă a ei. Se numește „Am crezut în basme” și îi este „dedicată” tuturor femeilor care au fost amăgite. Melodia se bucură deja de succes, la numai câteva ore de la lansare.

Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea mai sunt uniți doar în acte. Artista și actorul au anunțat despărțirea în luna februarie și urmează să își dispute cele două fiice la tribunal. În tot acest timp cei doi și-au aruncat vorbe grele, dureroase, și fiecare dintrei ei s-a arătat „lovit”. Iată că solista își spune durerea în cea mai nouă piesă a ei, intitulată „Am crezut în basme”, al cărei videoclip a fost lansat azi, 27 mai. Versurile sunt extrem de reprezentative și reflectă imaginea femeii amăgite, pentru care dragostea există doar în basme.

„Am crezut în basme“spune povestea mea, dar și a celor care au avut un vis și acel vis s-a destrămat. Iubim, suferim și apoi renaștem și o luăm de la capăt”, a scris Andreea Bălan pe Facebook, scrie click.ro.

Versurile piesei „Am crezut în basme”

Versurile piesei „Am crezut în basme” sună așa: „Eu am crezut în basme cu final fericit / Până am văzut că în fiecare castel e un Făt Frumos ce a mințit / Am crezut în povestea cu destin împlinit/ Până am văzut că destinul e un drum cam abrupt /Dar eu nu l-am ocolit/ Și căutăm povești nescrise să-mi țină de cald/ Să fug de lumea asta plină de fard/ Cu sentimente ascunse în telefon/ Care iubește doar când apeși pe ON”. Piesa deja se bucură de succes și a înregistrat aproape jumătate de milion de vizualizări în YouTube.

Visits: 11

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *