Tim Drone

Noi probleme pentru Farul Constanța! Firma care a asigurat paza echipei cere falimentul clubului

Farul Constanța, echipă care evoluează în liga secundă a României, are din nou probleme.

După ce echipa constănțenilor nu s-a regăsit printre primele șase formații din Liga 2 și, potrivit noului format al campionatului, va trebui să evolueze în play-out-ul competiției, Farul se confruntă cu un nou neajuns.

Firma care a oferit servicii de pază și protecție pentru Farul invocă facturi neplătite, care ajung la peste 115.000 lei, prima dintre ele fiind din noiembrie 2019 și cea mai recentă din martie anul curent.

Astfel, a solicitat deschiderea procedurii insolvenței, prezentând procesele verbale prin care se atestă prestarea de servicii. Administratorii societății au precizat că, dacă facturile nu vor fi achitate, vor merge până la solicitarea falimentului.

Ciprian Marica a declarat că sumele cerute sunt nejustificate

Ciprian Marica, administratorul Asociației Fotbal Club Farul Constanța, susține că firma de pază solicită sume de bani fără justificare, facturile fiind umflate și, în acest sens, au fost demarate procedurile de clarificare.

„Sunt discuții juridice, pentru că acolo se invocă niște chestiuni cu care noi nu suntem de acord. Când am venit la Farul, erau 7.000 de datorii! Acum, pentru fiecare chichiță toată lumea sare în sus. Se discută și le vom clarifica.

Dorim să știm în ce bază s-au făcut acele facturi, am făcut solicitări în acest sens. Sunt probleme pe care le are toată lumea și Viitorul și toate celelalte echipe. Nu este o sumă de speriat, dar trebuie să fie o bază în spate pentru ele, nu?”, a explicat Ciprian Marica pentru Tomis News, scrie digisport.ro.

Visits: 23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *