Tim Drone

BĂTAIE DE JOC: În timp ce românilor le cer să respecte legile, Ludovic Orban și miniștrii le încalcă

În timp ce premierul Ludovic Orban și miniștrii săi le cer românilor să respecte legile în plină epidemie de coronavirus, ei sunt primii care le încalcă.

Dovada este o poză apărută pe o rețea de socializare și în care apar Ludovic Orban, Raluca TurcanLucian BodeBogdan Aurescu și Virgil Popescu.

Miniștrii nu respectă nici distanțarea socială, nu poartă nici mască, deși sunt în spațiu închis, și mai și fumează, încălcând legile. În timp ce Orban are în mână o țigară și un pahar de bere în fața sa, ministrul Economiei ține în mână un pahar de bătură spirtoasă, probabil whisky. Ministrul de Externe poartă mănuși și are în mână un trabuc, iar pe masa din stânga sa se află un alt pahar în care se remarcă tot o băutură spirtoasă.

Lucian Bode are un pahar de șampanie în fața sa, iar pe masă sunt mai multe sticle de bere, apă și băuturi spirtoase, alături de câteva farfurii cu mâncare. Pe unul dintre dulapuri, chiar lângă ușă, se află o altă sticlă de băuturi spirtoase. Cu toții se uită spre o altă persoană din încăpere, nefiind exclus ca în partea care nu apare în fotografie să fie mai multe persoane, nu doar una.

De altfel, Gabriela Firea a declarat, în repetate rânduri, că încă din vremea în care Orban era viceprimar al Bucureștiului și ministru al Transporturilor obișnuia să țină chefuri cu alcool și țigări în birourile sale.

sursa:https://www.stiripesurse.ro/

Visits: 316

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *