Tim Drone

Finala Românii Au Talent – PRO TV, vineri, 29 mai 2020. Cine a câștigat marea finală

Momentul mult așteptat a venit. Doar câteva ore ne mai despart de a afla cine este marele câștigător al sezonului cu număul 10 de la Românii au Talent. Ce ne este rezervat să vedem în această seară, în finala de la Românii au Talent?

Update, ora 00.20. Radu Palaniță este marele cîștigător. Mecanicul auto a ocupat primul loc și a luat 100 de mii de euro. Siena Vușcan- locul 2- 20.000 de euro. Mihai Țigaret- locul 3- 10 mii de euro. Vlad Ciobanu, premiu de originalitate 10 mii de euro

Update, ora 22.58. Siena Vușcan și rusul Ghenadi Tkacenko Papiz au făcut și ei senzație în finala inedită de la Românii au talent. Două voci de excepție, mai ales rusul, în timp ce Siena a compensat pictându-i pe fiecare dintre jurați. Totuși, principalul favorit pare că rămâne Theodor.

Update, ora 22.11. Impresionant numărul lui Theodor Marcu. Copilul genial de 6 ani a demonstrat calități mentale de speriat, făcând calcule în timp ce cânta la pian și vorbind despre personalități ale istoriei.

Update, ora 21.50. Radu Palaniță, Daria Călugăru Aura Marcu și Duo Maitneant și-a făcut ”numărul” până acum în finala Românii au talent. Par să fi impresionat cel mai mult duo-ul de dansatori, preferații lui Mihai Petre.

Update, ora 21.12. Emisiunea se desfășoară online. Juriul și concurenții se aud din propriile sufragerii, prin intermediul aplicației Zoom. Florin Călinescu a fost însă la fel de volubil ca întotdeauna. ”Eu sunt în Japonia, Mihai Petre în Spania, Andi Moisescu în Letonia, iar Andra la Târgu Jiu”, i-a făcut să râdă pe toți Călinescu.

Românii au Talent, final de sezon 10

Finala Românii au Talent ajunge pe micile ecrane vineri, de la ora 20:30, așa cum ne-am obișnuit, pe Pro TV. Cei 10 finaliști și totodată cei care au primit Golden Buzz se luptă aprig pentru un premiu fabulos, în valoarea de 120.000 de euro.

Juriul va urmări și va juriza de acasă momentele din finala sezonului 10 de la Românii au Talent.

Juriul va urmări și va juriza de acasă momentele din finala sezonului 10 de la Românii au Talent.

Ocupantul locului al doilea va încasa 20.000 de euro, în timp ce premiul acordat pentru locul al treilea este de 10.000 de euro. Cei 10 finaliști așteaptă cu nerăbdarea votul românilor de acasă, pentru că doar așa pot ajunge să pună mână pe marele premiu pus la bătaie.

Pandemia de COVID-19 a adus o serie de modificări în ceea ce privește desfășurarea emisiunii. Marea finală a emisiunii de talente se va numi „Finala de acasă” pentru că, cei 10 finaliști vor susține numerele pregătite pentru ultimul show din competiție, direct de la ei de acasă. De asemenea, atât cei doi prezentatori, Pavel Bartoș și Smiley, cât și membri care fac parte din juriu (Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu), vor juriza, de asemenea, din intimitatea casei lor. Dispare, așadar, scena care le dădea emoții concurenților, dar dispar și aplauzele și susținătorii din sala de spectacol.

Românii au Talent: Cei 10 câștigători ai Golden Buzz-ului din sezonul 10

  • Aura Marcu
  • Daria Călugăru
  • Duo Maintenant
  • Erno Varga
  • Gennady Tkachenko
  • Mihai Țigaret
  • Radu Palaniță
  • Sara Ardeleanu
  • Siena Vușcan
  • Theodor Marcu.

Românii îți pot susține favoriții prin vot, prin intermediul unui SMS la numărul 1264, urmat de codul afererent fiecărui concurent. Ne mai despart doar câteva ore până la marea Finală a Românii au Talent, de diseară, de la ora 20:30. Tu cu cine vei vota?

Visits: 23

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *