Tim Drone

Șocant! Și-au trimis șoferul în Anglia ca să aducă un transport de cocaină!

Procurorii de la DIICOT Iași spun că soții Vasiliu l-au trimis pe Ababei în Anglia, pentru a face un transport de marfă spre România. La plecarea spre țară, Ababei a primit și un colet care cântărea puțin peste un kilogram, pe care trebuia să îl aducă patronilor din România. „Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Cristinel Nicușor Vasiliu, Mariana Vasiliu și Bogdan Marian Ababei pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și introducere, fără drept, în țară de droguri mare risc. În cauză s-a stabilit că inculpatul Cristinel Nicușor Vasiliu, administrator al unei societăți de transport internațional persoane și colete, care în principal efectuează curse pe ruta România – Scoția, a introdus în țară, prin intermediul firmei, importante cantități de droguri de mare risc, pe care ulterior le-a comercializat, contra sumei de aproximativ 45.000 de euro pe kilogram”, au declarat procurorii DIICOT Iași. 

La întoarcerea în România, procurorii de la DIICOT Iași au reușit să îi prindă în flagrant pe Cristinel Vasiliu și pe angajatul lui, în timp ce ultimul preda pachetul cu cocaină. „În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, inculpatul Bogdan Marian Ababei, șofer în cadrul societății deținute de către inculpatul Cristinel Nicușor Vasiliu, a preluat în cursul zilei de 2 martie 2020, de pe teritoriul Marii Britanii, un colet ce conținea o cantitate importantă de cocaină, pe care i-a predat-o inculpatului Cristinel Nicușor Vasiliu, imediat după ce acesta a revenit pe teritoriul României”, au adăugat procurorii DIICOT Iași. 

Pachetul cu droguri cântărea 1,025 kilograme cocaină. Cei trei sunt acuzați că au transportat în mod regulat cocaină pe raza județului Iași, fiind considerați distribuitori de prim rang, care se aprovizionau direct de la producătorii de cocaină din Columbia.

Visits: 61

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *