Tim Drone

Cristian Boureanu e aproape de-o vârstă cu „tata socru”. Laura Dincă și-a sărbătorit tatăl în casa iubitului

Nu i se adresează cu „dumneavoastră” și nici ”tată” nu îi spune. Cristian Boureanu și tatăl iubitei lui par mai degrabă frați, nicidecum viitor ginere și socru. Laurențiu Dincă a împlinit zilele trecute 51 de ani și s-a serbat cu fast, în Capitală.

foto: arhivă personală

Anul acesta se împlinesc cinci ani de când Laura Dincă și Cristian Boureanu formează un cuplu. Nu sunt căsătoriți, dar fostul politician este văzut deja ca un ginere de părinții iubitei, mai tânără decât el cu 24 de ani. Ba, mai mult, acesta se înțelege de minune cu socrul, dat fiind că sunt de vârste apropiate, scrie click.ro.

foto: arhivă personală

Mama Laurei este de aceeași vârstă cu viitorul ginere, are 47 de ani, iar zilele trecute, tatăl tinerei a împlinit 51 de ani. În cinstea aniversatului, Laura și Cristi au organizat o petrecere, în casa lor luxoasă, din București, cu baloane, preparate gustoase, tort și șampanie. Soții Dincă au ciocnit pahare de șampanie, iar în filmulețul de pe Instagram, postat de Laura, „socrul” și „ginerele” par mai degrabă frați sau prieteni buni.

click pe foto

Laura Dincă și Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori, cu Irina Boureanu, cu care are o fiică, dar și cu fotomodelul Valentina Pelinel.

Visits: 13

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *