Tim Drone

VIRAL.O nouă fotografie cu premierul ORBAN, care fumează și este fără mască în sediul Guvernului

Prim-ministrul este flancat de două persoane care poartă mască. Cristian Vasilcoiu susține că fotografia este făcută în sala de ședințe de la Palatul Victoria.

Tot Vasilcoiu a publicat, vineri, o fotografie cu mai mulți membri ai Guvernului Orban care fumau și nu purtau mască într-una din sălile Executivului. Cinci membri ai Guvernului Orban au fost amendați după apariția acestei fotografii.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 500 de lei pentru că fuma trabuc în spațiu public închis și cu 2.500 lei pentru că nu purta mască de protecție împotriva COVID-19. La fel s-a întâmplat și cu premierul Ludovic Orban care a anunțat primul, sâmbătă după-amiază, că a plătit online două amenzi, folosind platforma online ghiseul.ro.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, și cel al Transporturilor, Lucian Bode, au primit câte o amendă de 2.500 de lei pentru că nu purtau nici ei măștile de protecție.

Vicepremierul Raluca Turcan a primit cea mai mică amendă, de 1.000 de lei, pentru că avea mască de protecție dar o purta necorespunzător, pe bărbie.

Visits: 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *