Tim Drone

Smiley ascunde un secret încă din copilărie

Considerat unul dintre cei mai creativi artiști de la noi, Smiley a ascuns mulți ani un secret ca să-și păstreze această imagine. Deși nu duce lipsă de imaginație, artistul nu se descurcă la fel de bine când vine vorba de desen sau de caligrafie. Smiley mărturisește că creativitatea lui se limitează la a compune muzică.

Smiley

Ceea ce nu știu nici măcar fanii despre Smiley este că artistul nu are nici cea mai mică înclinație spre desen și caligrafie. Artistul recunoaște că este un dezastru și că un copil de câțiva ani știe să deseneze mai bine un copac sau un soare.

„Ceea ce nu știe lumea despre mine este că sunt dezastruos la desen, dar sunt atât de dezastruos încât nici măcar un copac nu știu să desenez frumos. Ca să se înțeleagă mai bine, la clipul pe care tocmai l-am lansat acum „Va fi bine”, am vrut să facem niște desene pe asfalt și trebuia să scriem niște cuvinte. Dacă vă uitați bine la clip o să vedeți că nu există scena asta. Nu am putut”, a povestit amuzat la emisiunea lui Speak. Mult timp, în școala generală, pentru a nu fi singurul din clasă care desenează urât, mama artistului i-a făcut toate desenele. „Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru școală. Mama este desenator, deci știe bine să le deseneze. Până când s-a prins învățătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac în clasă și nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu și foarte urât. Am scris de doctor docent, deși nu am nicio legătură cu medicina”, a mai spus Smiley pe canalul de YouTube a lui Speak, scrie Libertatea.

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *