Tim Drone

Elton John a pierdut 60 de milioane de dolari din cauza pandemiei de COVID-19

Muzicianul britanic Elton John a pierdut 60 de milioane de dolari după ce turneul său de adio a fost anulat, pe moment, din cauza pandemiei de coronavirus, scrie news.ro, citat de Libertatea.

Elton John

Presa britanică este de părere că e puţin probabil ca muzicianul în vârstă de 73 de ani să poată primi o despăgubire din partea asigurătorilor. Artistul de două ori premiat cu Oscar şi soţul lui, David Furnish, au pierdut suma de 60 de milioane de dolari pe care o plătiseră în avans pentru producţia spectacolelor.

În ianuarie 2018, el a anunţat că va susţine un turneu mondial de adio timp de trei ani. După acesta, se va dedica familiei. Lansat pe 8 septembrie 2018, în Allentown, turneul “Farewell Yellow Brick Road” este ultimul al lui Elton John într-o carieră de jumătate de secol. Anularea a 34 de concerte programate în SUA anul acesta e posibil să fie urmată de alte 48, programate în perioada septembrie – decembrie.

Cel mai probabil, concertele vor fi reluate în 2021.

Elton John, cu o avere estimată recent la 360 de milioane de dolari şi proprietăţi în SUA, Franţa şi Marea Britanie, şi Furnish au ajuns săptămâna trecută de la Los Angeles la Londra, într-un avion privat.

Visits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *