Tim Drone

Primele imagini cu posteriorul tunat al Biancăi Drăgușanu

Internetul a luat-o razna, după ce Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini cu noul ei posterior tunat. Vedeta știe cum să-și pună fanii pe jar, scrie cancan.ro.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Blondina trage din greu la sală pentru un trup sculptat, a adoptat un stil de viață sănătos, însă… a apelat și la bisturiu pentru a arăta ca-n reviste.

Bianca și-a dorit să aibă un posterior bombat așa că a trecut pragul medicilor esteticieni pentru a-și îndeplini dorința. Și, ce-i drept, arată BOMBĂ! E vară, e soare, așa că… vedeta s-a gândit să se relaxeze la piscină și să profite de vremea călduroasă.

Fosta soție a lui Alex Bodi a publicat mai multe imagini cu noul ei posterior și a reușit să-și zăpăcească fanii. Formele apetisante i-au lăsat muți pe bărbați și au stârnit invidia femeilor.

click pe foto

Bianca Drăgușanu a ars buchetul de trandafiri primit de la Alex Bodi

Luni, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii de pe Instagram cu un gest imprevizibil. Frumoasa blondă a postat câteva story-uri cu un buchet imens de trandafiri albi, pe care i-a primit. După ce a analizat bilețelul care a însoțit buchetul, vedeta a făcut un gest incredibil. În doar câteva secunde a pus mâna pe o brichetă și a dat foc atât biletului, cât și buchetului de trandafiri.

Visits: 39

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *