Tim Drone

Răzvan Simion confirmă despărțirea de Lidia Buble. Ce mesaj a transmis prezentatorul de la Antena 1

Răzvan Simion a confirmat, duminică seara, despărțirea de cântăreața Lidia Buble. Anunțul prezentatorului de la Antena 1 vine după ce în ultima perioada au circulat zvonuri conform cărora el și artista nu mai formează un cuplu. Răzvan și-a deschis sufletul și a făcut anunțul oficial, dorind ca fanii să afle direct de la el adevărata situație.

Ce mesaj a transmis Răzvan Simion despre despărțirea de Lidia Buble

Dacă în ultima perioada a preferat să păstreze tăcerea în ceea ce privește viața lui sentimentală, Răzvan Simion a considerat acum că este cazul să facă lumină asupra subiectului legat de relația sa cu Lidia Buble.

Zvonurile care au circulat în ultimele săptămâni și-au găsit, duminică seara, confirmarea. Anunțul oficial al separării a fost făcut de prezentatorul de la Antena 1 pe contul său de Instagram.

Astfel, aceasta își anunță fanii că începe o nouă călătorie și, în stilul său discret, evită să vorbească despre motivele care au dus la despărțirea de cântăreață, asigurându-i pe toți că, deși ei au ajuns foști iubiți, sunt în considerare buni prieteni.

“O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
“Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
“Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
“Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!”, acesta este mesajul postat de prezentatorul Antenei 1 pe rețeaua de socializare.

Răzvan Simion, primul mesaj despre despărțirea de Lidia Buble

Răzvan Simion, primul mesaj despre despărțirea de Lidia Buble

Răzvan Simion și Lidia Buble, despărțire după 5 ani de relație

Răzvan și Lidia Buble și-au început relația, în perioada în care căsnicia prezentatorului a luat sfârșit. După cinci ani, ei au decis să meargă pe căi separate. Încă de la sfârșitul anului trecut, gestul cântăreței le-a dat de gândit fanilor, când a declarat că își va petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia sa.

La acel moment, artista a spus că va merge acasă la părinții săi doar cu bărbatul cu care are planuri de căsătorie. Se pare că timpul petrecut împreună în perioada stării de izolare i-a ajutat pe cei doi să-și pună în ordine gândurile și prioritățile. Momentan, doar Răzvan a ales să transmită un mesaj oficial și să facă lumină pe seama acestui subiect, iar poziția Lidiei este încă așteptată de fani.

Visits: 25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *