Tim Drone

Edi Vacariu a câștigat sezonul 8 iUmor. A plecat acasă cu 20.000 de euro

Sâmbătă, 6 iunie, sezonul 8 iUmor și-a desemnat câștigătorul. Din cei 11 concurenți ajunși în ultimul stadiu al competiției, Edi Vacariu a reușit să-i convingă pe cei de acasă să-i acorde votul suprem. Eduard a plecat acasă cu cecul de 20.000 de euro și cu un mare plus de popularitate.

Edi Vacariu

foto: Antena 1

Numere de stand-up comedy, contorsionism, chiar și dresură de câini au putut vedea telespectatorii în finala sezonului 8 iUmor. Nu toți cei 11 i-au convins pe jurați pentru a intra la votul final al publicului, însă Edi Vacariu s-a dovedit a fi și preferatul celor de acasă. Tânărul a mărturisit că își dorește ca acesta să fie începutul carierei lui de comediant.

Finaliștii sezonului 8 iUmor

Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu sunt cei care au fost desemnați prin votul publicului câștigătorii fiecărei ediții din acest sezon. Lor li s-au adaugat Petre Dănuț Irinel, care a câștigat semifinala din acest sezon și a primit șansa de a-și încerca norocul în finala de sâmbătă, 6 iunie.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, trei dintre concurenți nu au putut veni în România, astfel că și-au prezentat numerele prin videoconferință, scrie click.ro.

Visits: 18

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *