Tim Drone

Gigi Becali dă o avere de fiecare dată când merge la shopping! Sumele din altă lume cheltuite de patronul FCSB

Gigi Becali este o persoană apreciată de designerii vestimentari. Cunoscut drept un bărbat care știe să-și aleagă ținuetele, latifundiarul din Pipera scoate din buzunar zeci de mii de euro la o singur sesiune de shopping. Cezar Ionașcu, un cunoscut consultant în lumea modei masculine, l-a lăudat pe patronul FCSB pentru cum se îmbracă.

Gigi Becali cheltuie o avere când merge la shopping

Imaginile cu Gigi Becali la ”patru ace” sunt arhicunoscute. Patronul FCSB are o colecție impresionantă de costume, iar toate poartă numele unor branduri consacrate. Prețurile acestora valorează o avere, dar latifundiarul nu se uită la bani, atunci când vine vorba de propria imagine.

Cunoscutul consultant în materie vestimentară masculină, Cezar Ionașcu, a declarat că Becali își cumpără costume de la un renumit magzin din Londra, iar prețul lor ar ajunge și la 100.000 de euro.

”La Gigi Becali e vorba de o extravaganță asumată. E o diferența între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi, și ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa magazinului. Cei de acolo mi-au zis că au un mare client din România care face cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a știut să «fure». S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut și la schi. Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a declarat Cezar Ionașcu la Look Sport.

Potrivit Gsp.ro, Gigi Becali este client fidel al magazinului din Londra. Înainte de returul Stelei cu Middlesbrough din 2006, patronul roș-albaștrilor declara: ”Dumnezeu ne-a ajutat să picăm cu o echipă din Anglia ca să merg eu acolo să îmicumpăr cămăși”

Gigi Becali dă o avere de fiecare dată când merge la shopping! Sumele din altă lume cheltuite de patronul FCSB

Gigi Becali dă o avere de fiecare dată când merge la shopping! Sumele din altă lume cheltuite de patronul FCSB

Dana Budeanu, verdict favorabil pentru Gigi Becali

Dana Budeanu este un alt creator de modă care îl apreciază pe Becali din punct de vedere al stilului vestimentar. Ea are numai cuvinte de laudă la adresa patronului FCSB pe care îl consideră ca fiind ”singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”

”Bă, dacă nici Gigi n-are costume, nu mai are nimeni! Omul știe cu care costum trebuie să se așeze și pe care să-l deschidă sau nu. E singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”

Mimica lui Gigi, gesturile lui…e vulcanic, natural, asumat, cum trebuie să fie orice bărbat. Felul în care Gigi Becali poartă hainele și felul în care își poartă garderoba e de neegalat în România”, a spus Dana Budeanu.

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *