Tim Drone

Răzvan Simion s-a despărţit public de Lidia Buble: „Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Viaţă frumoasă, Sufleţel!”

De săptămâni întregi vuieşte internetul de zvonurile legate de despărţirea dintre Lidia şi Răzvan, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. O poveste de dragoste controversată, care şi-a atins maturitatea, dar nu şi senectutea. Într-o postare pe Instagram, prezentatorul Neaţa’ îşi ia adio în mod public de la iubita lui, pentru a pune capăt zvonurilor.

Răzvan Simion şi Lidia Buble

Adevărat sau nu, după momentul în care Răzvan a fost surprins ieşind din casa unei femei cu ceva timp în urmă, zvonurile legate de o posibilă despărţire au fost inevitabile. În plus, pozele cu cei doi au dispărut, încet, încet, de pe conturile lor, ei renunţând la a se mai urmări pe reţelele sociale. Dacă ne uităm la faptul că nici like-urile la postări nu se mai văd, am putea spune chiar că s-au şi blocat unul pe celălalt, scrie okmagazine.ro.

Pentru a nu mai da apă la moară celor care comentează, Răzvan a ales să împărtăşească cu comunitatea lui faptul că nu mai formează un cuplu cu Lidia, postând un mesaj plin de înţelesuri:

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi… foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept.

Copilul râde:

„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Tânărul cântă:

„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”

Bătrânul tace:

„Iubirea şi jocul meu e-nţelepciunea!” L.B.

Viaţa frumoasă, Sufleţel! ”

Din mesaj reiese că cei doi vor colabora în continuare la proiectul muzical al Lidiei, Răzvan fiindu-i, în ultima perioadă, şi manager. Fotografia postată de el odată cu mesajul este cât se poate de sugestivă, ei doi, fotografiaţi de la spate.

Visits: 16

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *