Tim Drone

Bianca Drăgușanu nu respectă restricțiile din România! Incredibil: s-a dat de gol singură

Bianca Drăgușanu a fost acuzată de către fani că nu respectă restricțiile impuse de pandemie, în România. Cunoscuta blondină a fost surprinsă într-o ipostază în care s-a dat de gol de una singură și a fost muștruluită de către urmăritorii din mediul online.

Bianca Drăgușanu nu respectă restricțiile din România

Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor din mediul online cu ce se ocupă, odată cu valul de relaxare. Se pare că blondina nu mai are nevoie de o mască de protecție, de aceea a renunțat să mai apeleze la această metodă. Vedeta a făcut mai multe vizite în ultima perioadă la salonul de înfrumusețare. Cu acest prilej, pentru a le arăta fanilor noile transformări, fosta parteneră a lui Alex Bodi a formulat postări și pe Instagram. Când au observat că Bianca nu poartă o mască, urmăritorii virtuali ai acesteia i-au transmis diverse mesaje prin care au criticat-o.

Bianca Drăgușanu nu respectă restricțiile din România! Incredibil s-a dat de gol singură

Bianca Drăgușanu s-a dat de gol de una singură că nu respectă regulile impuse de pandemie când a fost la salonul de înfrumusețare

Bianca Drăgușanu s-a filmat când se relaxa la salonul de înfrumusețare, iar filmulețele vedetei au ajuns direct pe InstaStory. Mai mult, blondina le-a arătat tuturor că a dat startul sezonului estival din acest an. Bianca s-a pozat inclusiv la piscină, într-un costum de baie foarte decupat și poza pare să fi fost pe placul fanilor, deoarece a primit un număr impresionant de aprecieri. Totodată, de când ea și Alex Bodi s-au despărțit, aceasta s-a întors la activitățile pe care le îndrăgea, în Capitală.

Incredibil cum s-a dat de gol singură

Dacă alte vedete de la noi încă se echipează atunci când își părăsesc locuința inclusiv cu măscă de protecție, dar și cu mănuși, pe Bianca nu pare să o mai impresioneze pandemia cu noul virus. A mai fost remarcat și că Bianca a mai efectuat vizite în oraș fără să se protejeze în vreun fel. Nici la revenirea la domiciliul ei, vedeta nu pare să se fi spălat pe mâni, cum recomandă medicii în continuare și pentru perioada actuală. Toate aceste ipostaze au fost făcute publice chiar de către fosta prezentatoare Kanal D, pe Instagram.

Visits: 36

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *