Tim Drone

Prognoza meteo, joi, 11 iunie 2020. Ce anunță meteorologii pentru mijlocul săptămânii

Prognoza meteo, de joi, pe 11 iunie 2020 arată că vremea va rămâne în continuare instabilă. În marea majoritate a regiunilor țării se vor manifesta averse de ploaie, alături de fenomene precum vijelii sau descărcări electrice. De asemenea, specialiștii în meteorologie anunță că aceste condiții se vor manifesta încă din seara de miercuri.

Prognoza meteo, joi, 11 iunie 2020. Ce anunță meteorologii pentru mijlocul săptămânii

Specialiștii ANM anunță că joi, pe 11 iunie 2020, vremea le va face mari surprize românilor. De aceea, este așteptat să pice cantități mari de precipitații în marea majoritate a țării. De asemenea, au fost anunțate și vijelii, ce vor însoți ploile, dar și descărcări electrice. Fenomenele vor predomina până la finalul săptămânii în curs.

Vremea se strică pentru majoritatea regiunilor. În Dobrogea, dar și în zone precum Transilvania, fie în cele de munte vor pica precipitații seminificative. Însă, în Dobrogea, era anunțat că în această perioadă vremea se va menține caldă, iar maxima valorilor va atinge 27 de grade Celsius. În marea majoritate a țării, valoarea maximă a zilei va fi cea de 26 de grade Celsius.

Vremea, joi, 11 iunie 2020, aduce mari surprize în România. Specialiștii ANM au anunțat ploi și vijelii în toată țara, până la finalul săptămânii.

Vremea va rămâne schimbătoare și joi, pe 11 iunie 2020

„Cantitățile de apă înregistrate îndeosebi în intervale scurte de timp vor depăși 15…20 l/mp”, au anunțat cei de la ANM.

În dimineața de joi, în regiuni precum Banat, în Crișana, Maramureș, Transilvania, în Oltenia, dar și local în Muntenia, alături de Moldova, va exista și un avertisment de cod galben, formulat de către meteorologi. Avertismentul va dura până joi la ora 10:00, dar ar putea fi prelungit de către meteorologi.

“Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp”, mai anunță meteorologii.

Totodată, pe tot parcursul zilei, țara noastră se va afla sub o informare meteo de instabilitate atmosferică. Aceasta va fi valabilă inclusiv în ziua de vineri, până la ora 23:00.

Visits: 53

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *