Tim Drone

Turneul final al Europa League ar putea fi organizat la Frankfurt

Actuala ediţie a competiţiei Europa League la fotbal, suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, s-ar putea încheia cu un mini-turneu desfăşurat la Frankfurt şi în regiunea sa metropolitană, anunţă presa germană, citată de agenţia DPA.

Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a primit deja solicitarea în acest sens din partea oraşului german, scrie Sueddeutsche Zeitung în ediţia sa de marţi.

Cele două competiţii continentale intercluburi, Liga Campionilor şi Europa League, au fost oprite la jumătatea lunii martie, în faza optimilor de finală, din cauza crizei sanitare globale, iar UEFA doreşte ca acestea să se finalizeze în luna august, sub forma unor mini-turnee începând cu sferturile de finală.

Frankfurt este interesat, de asemenea, de găzduirea fazei finale a Ligii Campionilor, însă există informaţii conform cărora Lisabona este favorită, în condiţiile în care echipele portugheze au fost eliminate din competiţie şi nu ar exista, astfel, avantajul terenului propriu pentru nicio participantă.

Se aşteaptă ca o decizie finală să fie anunţată de Comitetul Executiv al UEFA după reuniunea programată pe 17 şi 18 iunie, scrie agerpres.ro.

Visits: 16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *