Tim Drone

Un nou transfer realizat de HC Dobrogea Sud

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook transferul interului stânga rus Vitali Komogorov, dublu campion al României cu Dinamo, în 2018 şi 2019.

Komogorov, finalist al Cupei EHF în 2016 cu Nantes şi component al naţionalei Rusiei la ultimul Campionat Mondial (2019), a semnat un contract pe doi ani cu gruparea de la malul Mării. Komogorov, care a evoluat şi la OH Odorheiu Secuiesc, vine din Ungaria, de la KC Tatabanya.

Jucătorul (1,96 m, 95 kg), născut pe 28 august 1991, va purta tricoul cu numărul 34 la formaţia constănţeană. „Salutare tuturor! Sunt Vitali Komogorov şi sunt fericit să fac parte din familia Constanţei. Începând cu acest sezon, vom atinge împreună obiective măreţe. Hai, Constanţa!”, a fost mesajul rusului.

HC Dobrogea Sud a mai perfectat două transferuri zilele trecute, interul stânga croat Alen Blazevic, care vine după opt ani petrecuţi la echipa maghiară Pick Szeged, o prezenţă constantă în Liga Campionilor, şi Onur Ersin (Beşiktaş), conducătorul de joc al naţionalei Turciei. HC Dobrogea Sud se afla pe locul patru în Liga Naţionlă în momentul îngheţării sezonului, potrivit agerpres.ro.

Visits: 16

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *