Tim Drone

Loredana Groza a împlinit 50 de ani! Cum arăta în tinerețe

Marea artistă Loredana Groza a împlinit miercuri, 10 iunie, frumoasa vârstă de 50 de ani. Cu ajutorul dietei, al sportului și al medicilor esteticieni, solista a reușit să fenteze trecerea timpului.

Loredana Groza

La, 50 de ani, Lori arată mai bine ca niciodată! Are un abdomen tonifiat, picioare subțiri și o talie de viespe. Mai mult, ea și-a menținut tinerețea chipului cu diverse tratamente estetice. Artista este o femeie împlinită pe toate planurile. Loredana este căsătorită cu producătorul de film Andrei Boncea (48 de ani) și au împreună o fată, Elena (22 de ani).

Foto: Instagram

Loredana Groza s-a născut la Onești, în 1970. A fost remarcată de compozitorii Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au invitat-o ​​la București pentru spectacolul de talente „Steaua fără număr”, unde a concurat la 16 ani, și a câștigat marele premiu.

Lori, „mașinărie” de hit-uri

În același an, a urcat și pe scena Festivalului Național de Muzică Mamaia, unde a obținut Trofeul Mamaia cu piesa „Mă întreb ce să fac“, un cântec original, scris special pentru ea de Marius Ţeicu, pe versurile lui Eugen Rotaru. De-a lungul timpului, Lori a lansat multe hituri, ”Bună seara, iubito!”, ”O inimă de 16 ani” și Agurida. S-a dovedit a fi și o bună actriță. În1994, la 24 de ani, a jucat în „A doua cădere a Constantinopolului”, scrie click.ro.

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *