Tim Drone

Prognoza meteo, 12 iunie. Cum va fi vremea vineri

Vreme schimbătoare, în proces de răcorire. Atmosfera sufocantă alternează cu aversele agresive. Soarele o să fie mai răruț și nici foarte cald n-o să fie. Aerul o să fie respirabil.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea și Bărăgan, soarele se va arăta din când în când, dar vor fi și ploi de scurtă durată. Temperaturile scad față de ieri, dar maximele nu pierd decât vreo două, trei grade.

Instabilitate găsim și în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Atmosferă sufocantă la amiază. O să mai plouă și la noapte.

În nordul Moldovei și în Bucovina, va fi cam la fel. Soare, înnorări temporare și averse zdravene, cu grindină și vijelii. Noaptea se anunță caldă și instabilă.

În nordul Transilvaniei și prin Maramureș, vor fi momente mai plăcute, cu soare și atmosferă liniștită. Aversele vor fi în intervale scurte și vor fi consistente.

Și în vestul țării crește instabilitatea. Maximele vor fi mai mici cu două grade.

În Transilvania, se arată și soarele între două ploi, dar atmosfera va fi schimbătoare și se mai răcorește puțin. Plouă și la noapte.

Același lucru și pentru Oltenia. Averse în reprize, cantități mari de apă și fenomene agresive, ca vijeliile și grindina.

Atmosfera sufocantă alterneazăă cu aversele agresive

Atmosfera sufocantă alternează cu aversele agresive

Vremea în București

Și în București avem perioade cu înnorări și averse, nu lipsesc nici condițiile de vijelii sau grindină. Presiunea atmosferica mai scade puțin și se răcorește cu vreo trei-patru grade față de ieri.

Vremea la munte și la mare

În zonele de munte, cam aceeași poveste. Ploile vin destul de des, în fiecare zi se adună cantități mari de apă și se mai răcorește. Astăzi sunt condiții de grindină și se pot acumula și 35 l/mp.

Ploile ajung și la malul mării. Totuși, astăzi se anunță vreme de plajă în cea mai mare parte a timpului. După prânz și peste noapte, sunt ceva ploi și se pot acumula intre 15 și 35 l/mp.

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *