Tim Drone

Dietă spartană pentru Gabriela Cristea! Cât vrea să slăbească

La 45 de ani, Gabriela Cristea poate să spună că le are pe toate: e frumoasă, are o familie superbă și o carieră respectabilă. Gabriela Cristea are o relație strânsă cu fanii ei și, de fiecare dată când vrea să împărtășească ceva cu ei, o face cu inima deschisă.

Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit

Dacă nu te-ai îngrijit, e posibil să ieși din pandemie cu kilograme în plus. După două sarcini, Gabriela Cristea nu mai arată așa cum ar vrea ea să arate, așa că s-a supărat: a luat decizia deciziilor – până în toamnă, are de gând să scape de atât de multe kilograme, încât să ajungă la 50 de de kilograme.

Gabriela Cristea s-a pus serios pe treabă – dietă și sport. La 45 de ani, dacă ești sănătoasă și n-ai alte probleme, aportul maxim de calorii este de 1.200. Gabriela Cristea împarte aceste calorii în cinci mese regulate, dintre care două gustări. În felul ăsta, nici nu suferă de foame și nici nu poate să spună că are un aport caloric prea mic, astfel încât să se simtă fără energie de-a lungul zilei.

Gabriela Cristea s-a supărat pe viață: vrea să ajungă la 50 de kg

Gabriela Cristea s-a supărat pe viață: vrea să ajungă la 50 de kg

“Mănânc absolut orice”

Ba chiar, o dată pe săptămână, își permite și ceva dulce.

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.

Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, a spus Gabriela Cristea, pentru Click.ro.

Visits: 29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *