Tim Drone

Maurice, mărturie tristă în direct: „Am întâlnit pe cineva interesant, dar nu se poate”. Cine e relația interzisă?

Joi, în emisiunea online de pe Elle, cunoscuta vedetă TV a avut un moment de confesiune personală și a dat de înțeles că trăiește o iubire inaccesibilă, scrie libertatea.ro.

Emisiunile din pandemie realizate pe elle.ro de către Domnica Mărgescu, fashion directorul Elle, și de Maurice Munteanu, critic de modă al revistei, se diferențiază prin stilul nonconformist și liber al discuției.

Joi, Maurice, o cunoscută voce a exprimării directe din online și TV, a mărturisit că a întâlnit o persoană specială, “pe cineva interesant, dar nu se poate”. “De ce nu e, Domnica, atât de simplu ca la tine?”, a întrebat-o Maurice pe colega sa.

Vizibil interesată de subiect, dar în același timp încercând să menajeze tristețea lui Maurice, Domnica a spus: “Maurice, știi că niciodată relațiile nu sunt simple, de fapt”.

“Eeee, mă alint și eu”, a spus Maurice, dar a revenit imediat, povestindu-și atacurile de panică și “felul în care am ajuns la toate camerele de gardă ale spitalelor publice din București, spitale publice și spitale private”. “Asta e, dacă nu se poate, nu se poate!”, a mai zis Maurice, referindu-se la relația sa, în acest moment inaccesibilă. “Vom vedea ce se întâmplă mai departe”, a lăsat el o ușă deschisă, nedorind să spună mai mult publicului și lăsând urmăritorii emisiunii să se întrebe la cine s-a referit, cine e persoana la care se referă.

Visits: 19

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *