Tim Drone

Prognoza meteo, sâmbătă 13 iunie

Sâmbătă, vremea va fi instabilă, cu cer înnorat temporar, chiar accentuat. La munte, vor fi și acolo reprize de averse, iar acestea se vor înregistra în regiunile estice, sud-estice, nordice, în centru și, local, în restul teritoriului. . Vor fi averse după-amiaza, mai ales, și la începutul nopții. Acestea vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și posibile vijelii.

Prognoza meteo pentru astăzi, sâmbătă, 13 iunie

Se menține Codul Galben pentru averse emis joi de ANM. De altfel, în toată țara, vremea va fi nervoasă și instabilă. Cerul noros va predispune la ploi abundente.

Pe tot parcurusul zilei de sâmbătă își vor face simțită prezența ploile și vor avea caracter torențial. Cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 13 și 20 de grade.

Vreme instabilă pe tot teritoriul țării

Vreme instabilă pe tot teritoriul țării

Vremea nervoasă se menține și în București

Nici Bucureștiul nu scapă de vreme rea mâine. Vremea în general instabilă se va menține toată ziua. Cer cu înnorări temporare. Probabilitate mai mare, după-amiaza și seara, pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16-17 grade.

Tot în Capitală, conform ANM, până luni dimineața, 15 iunie, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă ce se vor acumula îndeosebi în intervale scurte de timp, vor depăși 15-20 l/mp și posibil 25 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 29 degrade, iar cele minime între 15 și 19 grade.

Visits: 23

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *