Tim Drone

Schimbări în noul sezon „X Factor”. Delia și Loredana, împreună la masa juriului!

Ani la rând, s-a vehiculat că există rivalități între Delia și Loredana Groza, totul fiind pus, inițial, pe seama titulaturii de “cea mai bună voce din România”. Ulterior, au fost comparații între cele două privind inclusiv vestimentația, dar niciuna dintre ele n-a alimentat aceste speculații.

Loredana Groza

Acum, se pare că Delia și Loredana vor fi colege de platou, în juriul “X Factor”, ceea ce ar însemna o adevărată lovitură pe piața emisiunilor de divertisment, scrie libertatea.ro.

Speculațiile că ar exista o rivalitate între Delia și Loredana s-au născut în urmă cu mai bine de un deceniu și au fost întreținute permanent, atât de presă, cât și de public, în pofida faptului că ele n-au încurajat niciodată acest fapt.

Mai mult, în urmă cu doi ani, când au apărut zvonuri că Delia s-ar fi supărat că recitalul Loredanei a primit mai multe aprecieri, aceasta a negat cu vehementă. Și, ca o dovadă a faptului că nu îi poartă ranchiună, Delia chiar a imitat-o pe Loredana, în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, având chiar o prestație de excepție.

Delia

Deși Loredana și Delia nu s-au afișat niciodată față în față până acum, se pare că Antena 1 pregătește o surpriză colosală pe piața emisiunilor de divertisment. Potrivit unor surse din interiorul postului, cele două ar urma să fie colege în juriul noului sezon “X Factor”, noua ediție fiind anunțată oficial chiar azi, printr-un comunicat de presă.

De altfel, componența juriului “X Factor” s-a schimbat de foarte multe ori de la debut și până în prezent, însă cuplul Delia – Loredana, două artiste de calibru, ar fi chiar o mare reușită!

Nu ar fi pentru prima dată când producătorii unui show se folosesc de o așa-zisă rivalitate pentru a atrage audiență, PRO TV mergând pe aceeași rețetă cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin la emisiunea “Uite cine dansează”, acum câțiva ani.

Loredana a semnat cu Antena 1 la sfârșitul lui 2019

Loredana este o adevărată promotoare a rolului de jurat, în cadrul unei emisiuni muzicale, ea fiind angajată pentru acest post încă de la primul sezon al emisiunii “Vocea României”, de la PRO TV. A rămas acolo timp de șapte sezoane, după care a bătut palma cu Antena 1, unde a jurizat în cadrul emisiunii “Next Star”. Acum, se pare că producătorii au planuri cu adevărat grandioase pentru ea.

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *