Tim Drone

Adelina Pestrițu nu mai arată așa. S-a ras în cap și și-a schimbat coafura radical

Adelina Pestrițu a făcut o schimbare totală de stil și s-a ras în cap. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să facă asta, însă fanilor le place foarte mult noul look și i-au scris sute de mesaje în care i-au transmis cât de bine îi stă cu noua tunsoare.

Adelina Pestrițu

Iată că Adelina Pestrițu își dorește să se reinventeze mereu, iar de această dată schimbarea a fost una spectaculoasă și inedită.

Foto Instagram

Vedeta care a fost premiată cu titlul de Best influencer la People’s Chice Awards, unde a mers în SUA la decernarea premiilor și a stat la distanță de două mese de Jennifer Aninston, a șocat pe rețelele de socializare cu un look fresh și actual.

Adelina Pestrițu a ales să se lase pe mâna experților pentru a-i realiza coafura pe care și-a dorit-o foarte mult. Iar pentru acest lucru, ea l-a ales pe Adrian Perjovski pentru a o tunde exact așa cum a visat.

Foto Instagram

Foto Instagram

„Am făcut-o!!! Pentru mine, 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel, m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri. Așadar, vă fac cunoștință cu noua Adelina Pestrițu. P.S. Ție, cel care mă urmărești, îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram, după ce s-a tuns, scrie click.ro.

Visits: 25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *