Tim Drone

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău încep lupta pe copii și pe avere

Au ieşit din pandemie şi încep drumurile pe la tribunal. Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău vor da nas în nas mai des pentru că au două procese de onorat. Primul se desfăşoară la Judecătoria Sectorului 6, în care afaceristul cere un program mai lung cu cei doi copii, iar al doilea are loc la Bolintin şi vizează partajul. Ambele sunt programate în iulie, la distanţă de cinci zile.

Claudia Pătrăşcanu, Gabi Bădălău

La finalul lunii noiembrie 2019, magistraţii judecătoriei Bolintin Vale au dat o decizie provizorie în dosarul care priveşte custodia celor doi băieţi ai lui Gabriel Bădălău şi ai Claudiei Pătrăşcanu. Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani) vor sta în Constanţa, cu mama lor, urmând să petreacă două weekenduri pe lună alături de tatăl lor, la Bolintin Vale, iar vacanţele de vară le împart.

„În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00”, au decis atunci magistraţii. Iată însă că hotărârea nu a fost pe placul fiului lui Niculae Bădălău, aşa că a cerut mai mult şi urmează ca el şi soţia sa să se vadă pe holurile tribunalului din sectorul 6, pe data de 16 iulie, la ora 13.30.

Afaceristul vrea o săptămână pe lună să petreacă cu cei doi fii pe care îi au împreună, însă cererea lui e absurdă având în vedere că aceştia locuiesc la Constanţa, iar pe timpul şcolii ar însemna să facă zilnic naveta Bolintin-Agigea pentru a-i aduce la şcoală. În timp ce unii consideră că dorinţa lui Bădălău jr. e doar un mod de a o şicana pe Claudia, iată că cei doi se văd în iulie şi la Bolintin Vale. Dar nu la domiciliul milionarului, ci la Judecătorie, unde îşi împart averea. Gabi Bădălău este fiul senatorului PSD Niculae Bădălau, care are o avere de 50 de milioane de euro şi o vilă superbă în Bolintin.

Pe data de 21 iulie, la o oră extrem de târzie, şi anume 21.30, magistraţii vor decide partajul bunurilor comune, un proces anevoios în urma căruia celebra cântăreaţă va afla dacă, după cei patru ani de căsnicie, i se va cuveni ceva din bunurile construite împreună. Mai este o lună şi până la primul proces, timp în care cei doi îşi pregătesc “artileria”, dar îşi vor încărca şi bateriile. Claudia îşi petrece timpul cu cei mici aproape zilnic pe plajă, fiind în apropierea casei lor, astfel încât se poate considera într-o continuă vacanţă., scrie click.ro.

Visits: 30

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *