Tim Drone

Scandalul continuă! Mihai Albu susține că doar cu Poliția își poate vedea fiica: „Au fost martori”

Foștii parteneri Mihai și Iulia Albu au început încă din perioada izolării la domiciliu să „se războiască” pe orele petrecute cu fetița pe care o au împreună, Mikaela, însă dacă perioada carantinei a trecut, se pare că neînțelegerile dintre ei continuă.

Mihai Albu și Iulia

Foto: Arhivă personală

De data aceasta, Mihai Albu susține că a fost nevoit să meargă acasă la fosta soție cu Poliția, ca să-și vadă fetița. Prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebook, Mihai Albu a transmis public că fosta lui soție nu respectă ordinul judecătoresc și, astfel, a putut să o vadă pe Mikaela numai cu ajutorul intervenției oamenilor legii. Designerul a precizat că la acest incident au existat mai mulți martori.

Mihai Albu a explicat că își poate vedea fiica doar cu Poliția

„Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări”, a anunțat Mihai Albu.

„Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela”, a mai spus Mihai Albu.

Mihai Albu și Mikaela

Foto: Arhivă Click

Avocata designerului are în lucru o plângere penală în acest sens. „Sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecătorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, a mai spus acesta.

Iulia Albu însă, a declarat însă, în repetate rânduri, că nu i-a interzis niciodată lui Mihai Albu să o vadă pe Mikaela. Cât despre situația cu poliția, fashion-editorul a explicat că nu era acasă la momentul cu pricina, notează Spy News, citat de click.ro.

Visits: 15

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *