Tim Drone

Scântei la Acces Direct! De ce a demisionat Emily, asistenta Mirelei Vaida: „E sub demnitatea umană”

În cadrul emisiunii „Acess Direct” de luni seară, 15 iunie, spectatorii au avut parte de o surpriză din partea asistentei prezentatoarei Mirela Vaida, Emily Burghelea, care, la final, a izbucnit în lacrimi, spunând că ea nu mai acceptă ca în platoul în care lucrează să fie promovată violența. Ulterior, tânăra a revenit pe rețelele sociale și a spus că și-a dat demisia.

Emily Burghelea

Foto: Instagram

De luni bune, la Antena 1 rulează în cadrul emisiunii anterior menționate un „serial” ce îi are drept protagoniși pe Viorel și Veronica Stegaru, doi soți originari din satul Blăgești. În timpul mariajului lor au existat mai multe urcușuri și coborâșuri, cele mai multe date pe post. Cei doi au împreună o fetiță, iar povestea lor de viață a devenit preferata publicului Acces Direct, unde cuplul apare de cinci luni.

Inițial, soții s-au prezentat în platoul emisiunii, în luna ianuarie, pe motiv că Veronica Stegaru, zisă și Vulpița, ar fi fost violată de un sătean. Ulterior, a reieșit că violul nu a avut loc, ci a fost mai degrabă un act sexual consimțit, soțul Viorel amenințând de nenumărate ori cu divorțul.

Foto: Instagram

În seara de luni însă, asistenta emisiunii, cunoscută după ce a participat la „Bravo, ai stil”, Emiliana Burghelea a dezvăluit că Viorel și-ar agresa fizic soția, explicând că acest lucru ar fi știut de întreaga echipă a show-ului tv. Ea a subliniat că nimeni nu ia atitudine din dorința de „rating” și pentru a păstra în platou cele două persoane devenite deja un fel de „personaje”. Tânăra a anunțat că demisionează din acest motiv.

Emily, alături de soții Stegaru

Foto: Instagram

Echipa „Acces Direct” închide ochii la agresiune fizică?

„Ultima poză făcută în acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umană că o femeie să ne spună că este agresată și noi să fim obligați să ne facem că plouă doar de dragul artei. Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta și îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău dar nu pot să tac. A fost o experiență frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze.

Atât am avut de zis… La revedere!”, a scris Emily pe contul personal de Instagram, după ce în cadrul emisiunii a izbucnit în lacrimi și a povestit întâmplările la care a fost martoră.

Momentan, ceilalți membri ai staff-ului emisiunii nu au comentat incidentul. Fanii așteaptă însă un răspuns din partea Mirelei Vaida. Emisiunea a intrat și în atenția CNA din cauza conținutul ei, iar pe internet a circulat și o petiție pentru oprirea „telenovelei” ce îi are drept protagoniști pe soții Stegaru, scrie click.ro.

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *