Tim Drone

Firma lui Chirieac incaseaza peste 224.000 euro de la Guvernul PNL pentru „campania de informare publica”. Cati bani ia si Andronic

Press Media Electronic SRL, firma controlata de Bogdan Chirieac, va incasa peste 224.000 de euro de la Guvernul PNL in cadrul „campaniei de informare publica” privind epidemia de coronavirus. 

Chirieac se afla in top 10 al beneficiarilor din zona online de fonduri guvernamentale. Pagina de Media scrie ca firma lui Chireac va incasa 224.017 euro pentru cele patru luni in care va fi derulata campania.

Pe locul trei se afla Editura Evenimentul si Capital, cu 295.408 euro, firma care este controlata de Dan Andronic, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie.

Chirieac s-a inscris cu cinci site-uri pentru a accesa fondurile guvernamentale: DC News, Stiri Diaspora, DC Medical, DC Business, Defense Romania.

Press Media Electronic SRL este detinuta in proportie de 94% de Bogdan Chirieac, alte cate 3 procente fiind detinute de Crisan Rudolf Andreescu si Val Vilcu.

sursa:https://www.aktual24.ro/

Visits: 83

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *