Tim Drone

Mihai Șora a revenit după trei luni de pauză

Scriitorul şi filosoful Mihai Şora (103) a revenit pe Facebook, după o pauză de trei luni, cu un mesaj în care vorbeşte despre discursul lui Winston Churchill la BBC şi despre apelul lui Charles de Gaulle din 18 iunie 1940.

Mihai Șora nu a mai scris pe rețeaua de socializare din 24 martie, atunci când soția sa, Luiza Șora, a publicat un mesaj ambiguu care a generat speculații potrivit cărora filosoful de 103 ani ar fi infectat cu coronavirus.

„Pozitivi, amândoi. Şi doar Dumnezeu, în mare mila Sa”, a scris Luiza Şora pe Facebook în urmă cu trei luni. Acum, pagina de Facebook a lui Mihai Șora a găzduit un nou mesaj, care, în mai puțin de o oră, a adunat peste 6.000 de LIKE-uri și aproape 1.000 de comentarii.

Filosoful a făcut un apel la istorie, scriind despre discursul premierului britanic Winston Churchill la BBC şi despre apelul generalului francez Charles de Gaulle din 18 iunie 1940. Mesajul lui Mihai Șora nu conține însă nici cuvânt despre o eventuală infecție cu coronavirus, potrivit libertatea.ro.

Visits: 26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *