Tim Drone

Emily Burghelea, noi amănunte despre demisia care a șocat o țară întreagă

Săptămâna trecută a fost încărcată de tensiune pentru fosta asistentă de televiziune, Emily Burghelea, care a șocat o țară întreagă în momentul în care a decis să anunțe că își dă demisia în direct. Dar asta nu a fost tot.

Motivul plecării blondinei i-a lăsat pe toți cu gura căscată. În lacrimi, asistenta a spus în fața tuturor că Viorel o agresează pe Vulpița și că ea nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care este supusă tânăra din Blăgești.

Emily Burghelea a dezvăluit pentru Cancan dedesubturile demisiei ei din televiziune. Fosta asistentă a emisiunii prezentate de Mirela Vaida a făcut declarații absolut tulburătoare. După ce mai mulți dintre foștii ei colegi au început să îi aducă acuzații destul de grave, Emily a decis să iasă cu dovezile care arată faptul că ea și-a dat demisia și nu a fost dată afară, așa cum a susținut cealaltă parte.

Potrivit celor din emisiune, Emily ar fi fost concediată pentru că i-ar fi dus pe Vulpița și pe Viorel la ea acasă și că i-ar fi îmbătat, după care și-ar fi bătut joc de ei.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *