Tim Drone

Filmare incredibiliă cu bolizii de lux ai lui Alex Bodi

O filmare incredibilă cu mașinile lui Alex Bodi a fost făcută într-un garaj al unei firme specializate în tunning pentru bolizii de lux. Afaceristul a dus un Lamborghini Aventador, un Lamborghini Urus și un Rolls Royce Wraith la respectivul atelier, pentru a fi modificate și personalizate jantele, caroseria și alte elemente.

Cei de la atelier au fost atât de impresionați, încât au realizat un material video cu cele trei mașini. Wowbiz.ro a dezvăluit că Bodi are numai puţin de 7 bolizi de lux. Cea mai recentă achiziţie este un Lamborghini Urus, o mașină al cărei preț începe de la 200.000 de euro. Bolidul este dotat cu un propulsor V8 bi-turbo de 4.0 litri ce dezvolta nu mai putin de 650 de cai putere la 6000 de rotatii pe minut si un cuplu de 850 Nm intre 2250 si 4500 de rotatii pe minut.

“Cu o tractiune integrala si o putere colosala, Lamborghini Urus 2018 accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.6 secunde, iar de la 0 la 200 de kilometri pe ora in 12.8 secunde. Aceste valori sunt rezultate in urma propulsarii a aproximativ 2200 de kilograme, cat are greutatea autovehicului.”, se scrie pe cars.ro, potrivit wowbiz.ro.

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *