Tim Drone

Veste șoc! Șeful Poliției Economice, inculpat într-un dosar de corupție. Ce anunț a făcut IGPR

Un dosar de corupție a zdruncinat șefia Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Capitală. Se pare că DNA i-a anunțat pe șefii inculpatului cu privire la actul de corupție descoperit. Reprezentanții IGPR au anunțat măsura pe care au luat-o cu privire la acest caz.

Șeful Poliției Economice, destituit din funcție

Conform site-ului Direcției Generale de Poliție a municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice era condus de comisarul șef de poliție Gabriel Necșulescu. Acesta ar fi luat 10.000 de euro pentru a ajuta o persoană vizată de o anchetă. Se pare că dosarul este unul mai vechi, instrumentat de către DNA, potrivit Mediafax.

Cu toate acestea, reacția șefilor lui Gabriel Necșulescu a fost una promptă. Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat astăzi decizia lor. Astfel, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Capitalei a fost destituit din funcție, în regim de urgență, conform Digi24.

Șeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a fost pus la dispoziție, în cadrul unei subunități de poliție, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat, anunță IGPR.

Visits: 29

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *