Tim Drone

Crystal Palace a câștigat duelul cu Bournemouth și s-a apropiat la 4 puncte de zona cupelor europene

Premier League | Bournemouth – Crystal Palace 0-2. Oaspeții s-au impus fără emoții în etapa a 30-a și au urcat pe locul 9 în Premier League, la 4 puncte în spatele zonei cupelor europene.

Crystal Palace s-a impus în duelul cu Bournemouth, de pe Vitality Stadium, cu 2 goluri marcate încă din prima repriză. Luka Milivojevic a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din etapa a 30-a. În minutul 12, sârbul a executat perfect o lovitură liberă din preajma careului: plasat, peste zid, chiar la intersecția barelor porții apărate de Ramsdale.

Jordan Ayew a dublat avantajul oaspeților 11 minute mai târziu, când a finalizat calm din centrul careului pasa expediată de Van Aanholt. Cele două echipe nu și-au mai creat ocazii periculoase în repriza secundă, iar duelul s-a încheiat cu victoria lui Crystal Palace.

Premier League | Bournemouth – Crystal Palace 0-2

În urma rezultatului înregistrat în această seară, Crystal Palace a urcat pe locul 9 în Premier League, peste Burnley și Arsenal. În acest moment, trupa lui Roy Hodgson se află la 4 puncte în spatele locurilor care asigură prezența în cupele europene. De cealaltă parte, Bournemouth a rămas în zona retrogradării, pe poziția a 18-a, prima care duce în Championship, conform eurosport.ro.

Visits: 193

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *