Tim Drone

De ce sunt la cuțite Meghan și Kate?

Un tabloid din Marea Britanie a aflat motivele reale ale antipatiei dintre Meghan Markle şi Kate Middleton. Publicul ştia până în prezent că între cele două a fost un mare scandal chiar la nunta actriţei americane cu Prinţul Harry, dar problemele lor erau mai vechi.

Scriitoarea Lady Colin Campbell a dezvăluit câteva detalii despre originea războiului dintre cele două ducese în interviul acordat jurnaliştilor de la Daily Star. Cea care va lansa curând volumul „Meghan and Harry: The Real Story” cunoaşte foarte bine culisele Familiei Regale Britanice.

Astfel, Lady Colin Campbell susține că Meghan Markle a primit „privilegii mai mari” decât oricare altă logodnică, inclusiv Kate Middleton. Ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu Prințul William în 2011, dar conform autoarei, n-a avut niciodată parte de atenţia acordată actriţei americane.

Este vorba despre felul în care cei mai importanţi membri ai Familiei Regale Britanice le-au primit pe cele două când au fost prezentate de William şi Harry, potrivit evz.ro.

Visits: 23

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *