Tim Drone

FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-2

Liga 1 | FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-2. „Roș-albaștrii” au remizat pe teren propriu împotriva formației pregătite de Dusan Uhrin și nu mai au nicio şansă la titlu: sunt la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

FCSB avea nevoie de victorie în această seară, pe Arena Națională, pentru a mai putea spera la titlul din Liga 1. Formația pregătită de Bogdan Vintilă a început bine partida și a deschis scorul în minutul 12, prin Florin Tănase. Căpitanul grupării „roș-albastre” a prins un șut violent de la marginea careului, expediat sub bara transversală a celor de la Gaz Metan.

Sergiu Buș a restabilit egalitatea în minutul 58, după ce a trecut ușor de Perianu. Atacantul oaspeților a intrat în careu și a trimis la colțul lung, fără speranțe pentru Andrei Vlad. Florin Tănase a văzut două cartonașe galbene în minutele 75 și 76 și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Mai întâi, Tănase a simulat un fault în careul lui Gaz Metan, apoi l-a deposedat neregulamentar pe Roberto Moreno.

Liga 1: FCSB – Gaz Metan Mediaș. Final nebun pe Arena Națională

FCSB a revenit în avantaj în minutul 90+3, după ce Marius Constantin a comis un fault în careu. Adrian Petre a înscris de la 11 metri, cu un șut pe centrul porții, atins de goalkeeper-ul Pleșca. Gaz Metan a stabilit scorul final la ultima fază a partidei, după ce Juel-Nielsen a finalizat excelent pasa trimisă de același Buș.

S-a încheiat 2-2, scor în urma căruia FCSB rămâne pe locul 3 în playoff-ul din Liga 1, la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj și la 2 lungimi depărtare de locul 2, ocupat de Universitatea Craiova, care are un meci în minus, scrie eurosport.ro.

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *