Tim Drone

Newcastle – Sheffield United 3-0. Formația lui Steve Bruce s-a impus categoric împotriva săbiilor

Premier League | Newcastle – Sheffield United 3-0. Formația pregătită de Steve Bruce s-a impus categoric împotriva „săbiilor”, grație golurilor înscrise de Saint-Maximin, Ritchie și Joelington.

Prima repriză de pe St James Park a fost extrem de echilibrată, fără ca echipele să-și creeze prea multe ocazii. Soarta jocului a fost decisă în minutul 50, când Egan a primit al doilea cartonaș galben și a lăsat-o pe Sheffield în inferioritate numerică. Primul gol al lui Newcastle a venit la 5 minute după aceea. Stevens a luftat inexplicabil în propriul careu, iar Saint-Maximin a profitat de ocazie și a înscris cu un șut la colțul scurt.

Ritchie a dublat avantajul gazdelor în minutul 69, cu o „torpilă” trimisă lângă bară, la care goalkeeper-ul Dean Henderson n-a avut reacție. Joelington a stabilit scorul final 9 minute mai târziu, când a reluat fără probleme din fața porții, după o pasă excelentă trimisă de Almiron.

Premier League | Newcastle – Sheffield United 3-0

În urma victoriei din această după-amiază, Newcastle a urcat pe locul 12 în Premier League, la 11 puncte distanță de zona retrogradării. De cealaltă parte, Sheffield a pierdut 3 puncte extrem de prețioase în lupta pentru ocuparea unei poziții care asigură calificarea în cupele europene. „Săbiile” au rămas pe locul 7, la 2 puncte în spatele lui Manchester United, formația aflată pe locul de Europa League, scrie eurosport.ro,

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *