Tim Drone

Păreau că se rotesc…Apariție MISTERIOASĂ pe cerul Japoniei

Apariţia acestui misterios obiect alb pe cerul din nordul Japoniei a generat vii discuții pe reţelele de socializare şi un speculaţii, care vizau subiecte precum OZN-urile, Godzilla, noul coronavirus şi propaganda nord-coreeană, potrivit Reuters. Reprezentanţii Biroului de Meteorologie din Sendai au precizat că obiectul neidentificat a apărut în zori şi a fost vizibil pe cer timp de mai multe ore, în cea mai mare parte a timpului rămânând nemişcat, până când a dispărut din raza vizuală, fiind acoperit de nori.

O senzaţie foarte neplăcută

Această apariţie misterioasă a ocupat încă de la început locul al treilea în clasamentul celor mai dezbătute subiecte pe Twitter-ul din Japonia. Printre teoriile vehiculate s-au aflat unele care vorbesc despre OZN-uri şi despre baloane nord-coreene utilizate pentru a distribui manifeste.

Un alt utilizator de Twitter a spus că dispozitivul ar fi putut fi creat pentru a răspândi noul coronavirus. „Îmi dă o senzaţie foarte neplăcută, ca şi cum Godzilla ar putea să apară dintr-o dată”, a adăugat acelaşi internaut japonez. Utilizatorul PopcornParty010 a distribuit pe Twitter şi o fotografie care imită într-o manieră ironică prima pagină a cotidianului londonez The Times, însoţită de un titlu senzaţionalist: „Sendai Anihilat: Un coşmar devenit realitate”.

Anchetă în desfășurare

„Nu avem absolut nicio idee despre ceea ce este. Ar putea fi un fel de echipament de monitorizare a vremii, dar cu siguranţă nu este al nostru”, a declarat un purtător de cuvânt al Biroului de Meteorologie din Sendai, conform agerpres.ro. Un oficial al municipalităţii din Sendai a precizat că o anchetă este în curs de desfăşurare, încercând să determine dimensiunea obiectului, originile şi funcţiile sale. Autorităţile locale nu au întreprins deocamdată niciun demers pentru a captura acel obiect neidentificat.

Visits: 57

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *