Tim Drone

Dani Mocanu, SHOW TOTAL la o SHAORMERIE

După ce Leo de la Strehaia și-a deschis o shaormerie în Pitești, unul dintre primii clienți ai săi a fost Dani Mocanu, celebrul manelist transformând fast-food-ul în scenă și oferind un show de zile mari clienților care s-au nimerit pe acolo.

Unul dintre primii clienți ai shaormeriei lui Leo de la Strehaia a fost ”Regele Youtube-ului”, Dani Mocanu care, față în față cu ”Prințul Țiganilor” s-a apucat să facă un show de zile mari.

Relaxat, Dani Mocanu a intrat în shaormeria lui Leo de la Strehaia, iar acolo a dat nas în nas cu recent convertitul în shaormar ”Prinț al Țiganilor”. Iar acela a și fost momentul în care s-a declanșat nebunia în fast-food. Astfel, Dani Mocanu s-a apucat să cânte, dansând în același timp cu Leo de la Strehaia și mama lui, Patroana, improvizațiile făcute cu un zâmbet până la urechi atrăgând o mulțime de gură-cască. Care, evident, s-au înghesuit în shaormerie pentru a vedea reprezentația live a lui Dani Mocanu și, normal, să culeagă câteva autografe pe care celebrul manelist le-a împărțit cu legeritate, acceptând să se și filmeze cu fanii săi, chiar acolo, făcând dedicații peste dedicații.

După terminarea show-ului, Dani Mocanu a servit și o shaorma, cu ”de toate”, care, pare-se, a fost pe placul lui, el revenind, susține Leo de la Strehaia, destul de des în fast-food-ul pe care îl patronează. ”Am stat câteva ore la distracție cu Dani Mocanu. A cântat, am dansat, ne-am distrat de minune. Oricum, la ce show a făcut, mi-am dat seama de ce îl iubește lumea atât și de ce are succesul pe care îl are. E un băiat cu care poți vorbi și te poți distra”, ne-a mărturisit în exclusivitate Leo de la Strehaia, scrie wowbiz.ro.

Visits: 27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *